Najnovšie recenzie zo sekcie Zrnková káva
- žiadna kávová vôňa, kávu bolo cítiť za zatuchlinou
Kúpili sme pre zmenu, náš top je Crema. Je taká výraznejšia, dávame prednosť jemnej chuti, keďže kávy vypijeme veľa. Túto ocenia tí, ktorí pijú skôr malé silné espresso.
Výborná káva, kde dominuje jemná arabika a robusta pridáva trocha horkosti a kofeínu. Má príjemnú chuť, miernu kyslosť a peknú krému pri espresse. Ideálna pre tých, ktorí chcú kávu s jemným, no zároveň výrazným charakterom a chuťou. Dávam jej 9/10.
Aj túto kávu kupujeme pre zmenu. Náš top je Crema, ale táto káva nesklame a v pohode sa dá popíjať celý deň.
Náš top je Crema, ale občas kúpime aj niečo iné pre zmenu a táto káva nesklame. Naozaj výborná na celodenné popíjanie.
Najlepšia káva, akú sme kedy pili, pre mňa jednoznačný top do nášho stroja. Ideálna chuť na celodenné popíjanie väčšej kávy. Kupujeme pravidelne už celé roky, nikdy nesklamala, vždy rovnako kvalitne upražená, vždy poteší. A je naša.
Borbone 100% Arabica 1 kg
Pridané: 23. novembra 2024
(naposledy upravené 23. novembra 2024)
Zakúpený v KAVA.eu
Mizerna horka kava bez vone.
Kimbo Espresso Bar Extra Cream 1 kg
Pridané: 23. novembra 2024
(naposledy upravené 23. novembra 2024)
Zakúpený v TovarOnline.sk
- Výborná chuť
Znamenitá chuť kávy
Vynikajúca káva
- Vôňa
Výborná káva s krasnou vôňou a hustou penou.
Mensia gramas umoznuje striedanie chuti.
Chuť tejto kávy mi ulahodila. Pocítil som "nebíčko v papuľke."Určite ju doporučím svojim priateľom.
Suepr chuť a kvalita
Dobrá káva
- objednávam pravidelne
skvelá káva za rozumnú cenu...
- Chutí nám.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »