Rodinná história je úzko spätá s kávou a začína sa pred viac ako 50 rokmi, keď Rafaelov starý otec (známy ako Seu Zico) zasadil prvé kávové semená. Od roku 2007 sa rodina špecializuje na pestovanie vybraných druhov kávy a zlepšovanie jej kvality a získala certifikáty Rainforest Alliance, 4C a Sertifica Minas. Sú hrdými členmi Brazílskej asociácie pre špeciálnu kávu (BSCA), čo svedčí o ich angažovanosti v odvetví špeciálnej kávy. Rafael je známy experimentátor a inovátor, ktorý hľadá nové spôsoby vytvárania jedinečných kávových zážitkov. Kombinuje rôzne techniky spracovania a fermentácie, aby vytvoril exkluzívne mikroloty s rozmanitými nuansami.
Spracovanie:
Táto odroda Catuai 144 prešla jedinečným spracovaním - dvojnásobnou fermentáciou medovej kávy. Po zbere a plávajúcom triedení boli čerešne podrobené 36-hodinovej fermentácii s kyslíkom, po ktorej nasledovalo rýchle chladenie studenou vodou - tzv. terminálny šok. Nasledovala druhá fáza fermentácie, anaeróbna, trvajúca 122 hodín, po ktorej nasledovalo lúpanie a sušenie na slnku počas 25 dní.
Odporúčaná príprava na V60: 15 g kávy, 260 ml, extrakcia 2:30 min.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant2,76 €100 % • 712 recenziíUdržateľný e-shopĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.